PÁSZTOR HÁZA VENDÉGHÁZ ZALAMERENYÉN!

 

A CSALÁD BARÁTJA

 

 

A Pásztor Háza három apartmanja a legmodernebb eszközökkel felszerelve segíti vedégei pihenését. Déli fekvésének köszönhetően télen is kellemes időtöltést tesz lehetővé, Tornáca nyáron kellemes árnyékot, a hőség elől is biztos, hűvös menedéket biztosít. A Pásztor Háza klímája, levegője leginkább a magaslati levegőhöz ha-sonlít. A ház közvetlenül az erdő szélén áll. A legközelebbi fák szinte a házhoz érnek. 

 

A zalamerenyei klíma kiváló lehetőséget biztosít a szennyezett levegő miatt fáradt tüdő kitiszttására; nálunk valóban harapni lehet a levegőt. Mindezt olyan helyen, ahonnan a zalakarosi gyúgyfürdő bejárata alig több mint 2  és fél kilométerre van, egy könnyed erdei sétával a turis-ta úton megözelíthető 20 perc alatt.

 

A Pásztor Háza egyik első látogatója, sőt, első hivatalos látogatója Jonathan Knott, Nagy-Britannia magyarorszá-gi nagykövete volt 2013 Karácsonya előtt egy nappal. A Nagykövet Úr megismerkedhetett az apró falu által kínált hatalmas lehetőségekkel, megismerte a zalamerenyei ven-dégszeretet, s nem utolsó sorban megismerte gasztro-nómiai különlegességeinket, s megtanulta azt a magyar szót, hogy dödölle.

 

Mindezek után, Tisztelt Olvasónk, remélem, hogy rövi-desen Önt is vendégeink, sőt törzsvendégeink között kö-szönthetjük. Ehhez kérem olvassa el apartmanjaink bemu-tatóját itt. apartmanbemutató itt

 

Egyéb szolgáltatások:

A Pásztor Háza vendégei díjmentesen használhatják a ház valamennyi szolgáltatását. kerti sütést-főzést rendezhet-nek a fák alatt található kemenceszigetünkön. A Közösségi tér eszközeit, játékait is térítésmenetsen használhatják. Az alsó szinten billiárd, léghoki, asztali foci és darts segít az i-dő jó kedvű eltöltésében.  A felső szinten kialakított tréning szobában egyszerre összejöhetnek  a vendégek egy jó be-szélgetésre pár üveg bor mellett akkor is, ha rossz idő van. 
 
A Pásztor Háza vendégei számára kerékpáros kirándulá-sokhoz kerékpárt biztosítunk, nordic walking botokat is díjmentesen használhatják erdei túráik közben. 
 
A Pásztor Háza vendégei a péntekenként megrendezendő Kemencés Partykon 50%-os kedvezménnyel vehetnek részt. 
 
Természetesen segítünk a programok összeállításában, melyek díjait az igényeket figyelembe véve, egyedi megbe-szélés alapján állapítjuk meg.
 
Kisgyerekkel érkezők figyelmébe:
A Pásztor Háza vendégeinek korlátozott számban kiságyat és etetőszéket díjmentesen biztosítunk! Kérjük, hogy ilyen igényüket a foglaláskor a megjegyzés rovatban jelezni szíveskedjenek!
 
Természetesen szívesen vállajuk az Önök kényelmének biztosítása érdekében a kerti főzőcskézés átvállalását, s olyan jelegzetes zalai ételek elkészítését, mint a dödölle, vagy éppen a krumpli prósza, de teljes (magyaros) menük elkészítését is vállaljuk. Ezek díjazása ugyancsak az egyedi igények határozzák meg!
 
 
Szívesen állunk vendégeink rendelkezésére egyéb ötleteik megvalósításában is! 

gallery/wp_20160306_12_49_46_pro

PÁSZTOR HÁZA

 

CSODA AZ ERDŐ SZÉLÉN

Név  
Email  
Üzenet  

ITT ÜZENHETSZ NEKÜNK

gallery/wp_20160306_12_49_59_pro

GALÉRIA

EGÉSZ ÉVBEN NYITVA!

Keressen minket a facebookon

Keressen minket a facebookon!